Εντατικό Φροντιστηριακό Τριήμερο για τις εξετάσεις EBOD 2017

eboΤο Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Οφθαλμολογίας (EBOD), δίδεται από την European Board of Ophthalmology, η οποία ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση Ειδικευμένων Οφθαλμιάτρων (UEMS), και οι εξετάσεις για αυτό, πραγματοποιούνται κάθε έτος, στο Παρίσι, στις αρχές Μαΐου.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις εξετάσεις αυτές, πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την λήψη της ειδικότητάς τους ή να βρίσκονται στο 4ο έτος της, για να μπορούν να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους.

Πληροφορίες για τις εξετάσεις και δηλώσεις συμμετοχής, θα βρείτε στην ιστοσελίδα της ΕΒΟ:  http://www.ebo-online.org/ 

Η Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία οργανώνει με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, για ένατη συνεχή χρονιά, εντατικό φροντιστηριακό τριήμερο την Παρασκευή 21, το Σάββατο 22, και την Κυριακή 23 Απριλίου 2017, για την καλύτερη προετοιμασία, των υποψηφίων στις φετινές εξετάσεις του EBOD, αλλά και των υποψηφίων στις εξετάσεις για την απόκτηση του τίτλου ειδικότητας οφθαλμολογίας.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Αμφιθέατρο του Δυτικού Κτιρίου του Νοσοκομείου ΠΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» (στον χώρο που πραγματοποιούνται και τα Μαθήματα Ειδικευομένων της Ε.Ο.Ε κάθε Τρίτη).

Δεν απαιτείται κάποια δήλωση συμμετοχής για την εκδήλωση, αλλά δίδεται σαφής προτεραιότητα στην παρακολούθηση, στις δύο κατηγορίες για τις οποίες διοργανώνεται, και ακολούθως για τους υπόλοιπους ειδικευόμενους, με αντίστοιχη σειρά προτεραιότητας (τρίτου έτους, δεύτερου κλπ)

Για το αναλυτικό πρόγραμμα, πατήστε εδώ

Πληροφορίες συμμετοχής: Γραμματεία Ε.Ο.Ε. (info@eyenet.gr – υπόψιν: Κας Παπαδέδε)

Τα σχόλια είναι κλειδωμένα