ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ EBO 2018 / ΑΠΡΙΛΙΟΣ

eboΤο Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Οφθαλμολογίας (EBOD), δίδεται από την European Board of Ophthalmology, η οποία ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση Ειδικευμένων Οφθαλμιάτρων (UEMS), και οι εξετάσεις για αυτό, πραγματοποιούνται κάθε έτος, στο Παρίσι, στις αρχές Μαΐου.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις εξετάσεις αυτές, πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την λήψη της ειδικότητάς τους ή να βρίσκονται στο 4ο έτος της, για να μπορούν να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους.

Πληροφορίες για τις εξετάσεις και δηλώσεις συμμετοχής, θα βρείτε στην ιστοσελίδα της ΕΒΟ:  http://www.ebo-online.org/ 

Η Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία οργανώνει με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, για δέκατη συνεχή χρονιά, εντατικό φροντιστηριακό τριήμερο την Παρασκευή 27, το Σάββατο 28, και την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, για την καλύτερη προετοιμασία, των υποψηφίων στις φετινές εξετάσεις του EBOD, αλλά και των υποψηφίων στις εξετάσεις για την απόκτηση του ελληνικού τίτλου ειδικότητας οφθαλμολογίας.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Αμφιθέατρο του Δυτικού Κτιρίου του Νοσοκομείου ΠΓΝΑ “Γ. Γεννηματάς” (στον χώρο που πραγματοποιούνται και τα Μαθήματα Ειδικευομένων της Ε.Ο.Ε κάθε Τρίτη απόγευμα).

Προτεραιότητα στην παρακολούθηση δίδεται στις δύο παραπάνω κατηγορίες για τις οποίες και διοργανώνεται το τριήμερο αυτό καταρχήν, αλλά καθώς ο χώρος το επιτρέπει και δεν απαιτείται κάποια δήλωση συμμετοχής στην ΕΟε, το πρόγραμμα μπορούν να παρακολουθήσουν και λοιποί ειδικευόμενοι που το επιθυμούν (πάλι με σχετική σειρά προτεραιότητας : τρίτου έτους, δεύτερου έτους ειδικότητας κλπ).

Για το αναλυτικό πρόγραμμα, πατήστε εδώ

Πληροφορίες συμμετοχής: Γραμματεία Ε.Ο.Ε. (info@eyenet.gr – υπόψιν: Κας Παπαδέδε)

 

Διαβάστε επίσης

Ίσως σας ενδιαφέρουν

ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ EBO 2018 / ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Οφθαλμολογίας (EBOD), δίδεται από την European Board of Ophthalmology, η οποία ανήκει...

ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ EBO 2018 / ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Οφθαλμολογίας (EBOD), δίδεται από την European Board of Ophthalmology, η οποία ανήκει...