Εντυπώσεις από το 1ο ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ

Εντυπώσεις από το ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ

Στις 4 Δεκεμβρίου 2010, πραγματοποιήθηκε το ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ 2010.

Η ημερίδα, ως τελευταία συνάντηση της ΕΟΕ το 2010, έγινε στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, από τις 10 το πρωί, μέχρι τις 5 περίπου το απόγευμα. Αφορούσε, ό,τι αξιόλογο είχε δημοσιευτεί, το 2010, σε όλη την Οφθαλμολογία, η οποία είχε χωριστεί σε 8 υποειδικότητες, για τις οποίες ενημέρωναν ισάριθμοι ομιλητές, καταξιωμένοι στο αντικείμενό τους. Η προσέλευση, αλλά και η παραμονή των συναδέλφων ήταν ομολογουμένως  μεγάλη και οι παρουσιάσεις των ομιλητών, εν πολλοίς άψογες.

Το ακροατήριο, συμμετείχε  ενεργά με σύστημα interactive και με διάλογο στο τέλος κάθε παρουσίασης. Το μεσημέρι, υπήρχε ελαφρύ γεύμα, το οποίο απεδείχθη ελαφρότατο, λόγω της απρόσμενα μεγάλης προσέλευσης συναδέλφων. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, εδόθησαν έπαινοι  στους νέους συναδέλφους, που πήραν κατόπιν εξετάσεων, το ΕΒΟD (European Board of Ohthalmology Diploma), καθώς και  τιμητικός έπαινος, στον συγκεντρώσαντα την μεγαλύτερη βαθμολογία από όλους τους υποψηφίους παγκόσμια, Έλληνα κ. Γεωργουδή.

Τα ευμενή σχόλια και η μεγάλη συμμετοχή, μας δίνουν το θάρρος να επαναλάβουμε την συνάντηση αυτή και του χρόνου, σαν  ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ 2011!

Ενδεικτικό οπτικό υλικό από την εκδήλωση:

 

 


Ετήσια Βιβλιογραφική Ενημέρωση στην Οφθαλμολογία

Εγκαινιάζεται νέα ετήσια εκδήλωση της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας, με σκοπό την ενημέρωση των μελών της σχετικά με ό,τι καινούργιο έχει δημοσιευθεί στον ξένο περιοδικό τύπο, σε όλους τους τομείς της Οφθαλμολογίας.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών, το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010, με ώρα έναρξης 10.00 π.μ. και περιλαμβάνει δυνατότητα διαδραστικής (interactive) συμμετοχής.

Όπως όλες οι ημερίδες της Ε.Ο.Ε, δεν έχει κόστος συμμετοχής και είναι ανοικτή σε όλους τους οφθαλμιάτρους, και στους ειδικευόμενους στην Οφθαλμολογία.

Η εκδήλωση μοριοδοτείται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με 5 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME credits), και η παρακολούθηση συνοδεύεται από σχετικό πιστοποιητικό.

Κατά τη διάρκεια του επιστημονικού προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί και η τελετή απονομής επαίνων στους επιτυχόντες των Εξετάσεων του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Οφθαλμολογίας (EBOD) για το έτος 2010.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης πατήστε εδώ.

Οργάνωση: Γραμματεία Ε.Ο.Ε – τηλ. 210 7257823

Πληροφορίες μετάβασης:

  • Για όσους κινούνται με το μετρό, θα πρέπει να κατέβουν στη στάση “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ” και εν συνεχεία, να βγούν στην έξοδο ΡΙΖΑΡΗ, με κατεύθυνση προς την Βασ. Κων/νου.
  • Για όσους έλθουν με αυτοκίνητο, το Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών, διαθέτει ιδιωτικό χώρο πάρκινγκ που μας έχει παραχωρήσει για χρήση των συμμετεχόντων στην εκδήλωση της ΕΟΕ.

 

Διαβάστε επίσης

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Εντυπώσεις από το 1ο ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ

Εντυπώσεις από το ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ Στις 4 Δεκεμβρίου 2010, πραγματοποιήθηκε το ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ 2010. Η ημερίδα, ως...

Εντυπώσεις από το 1ο ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ

Εντυπώσεις από το ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ Στις 4 Δεκεμβρίου 2010, πραγματοποιήθηκε το ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ 2010. Η ημερίδα, ως...