ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2022 – ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΟΕ

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας το Σεπτέμβριο του 2022, στην Καλαμάτα, στο Ξενοδοχείο Filoxenia.

Το επιστημονικό πρόγραμμα περιελάμβανε ομιλίες γύρω από ενδιαφέροντα θέματα, στρογγυλά τραπέζια, και παρουσίαση περιστατικών από ειδικευόμενους οφθαλμιάτρους

Επίσης, περιελάμβανε ανασκόπηση των πρόσφατων ευρωπαϊκών συνεδρίων, EURETINA και ESCRS, από συναδέλφους που τα παρακολούθησαν από κοντά και θα διάλεξαν να μιλήσουν για τα σημαντικότερα σημεία και θέματα που αναπτύχθηκαν στα εν λόγω συνέδρια.

Η ΕΟΕ φιλοξένησε για άλλη μια φορά συνάδελφο από άλλη ειδικότητα, την αναισθησιολογία, για να μας λύσει απορίες και να διαφωτίσει προβλήματα που συναντάμε στην οφθαλμολογία.

Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους που επέλεξαν να συμμετάσχουν ως ομιλητές, και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, παρακολουθώντας τις εργασίες του διημέρου.

GRAND ROUNDS

Το επιστημονικό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ενότητα που είναι αφιερωμένη στους ειδικευόμενους οφθαλμιάτρους.Μέσα από το βήμα αυτό, η ΕΟΕ δίνει εδώ και αρκετά χρόνια, τη δυνατότητα στα νεότερα μέλη της να παρουσιάσουν πρωτότυπα και ενδιαφέροντα περιστατικά από την πορεία της εκπαίδευσής τους και ταυτόχρονα να συστηθούν στην οφθαλμολογική κοινότητα.*****Καλωσορίζουμε τους νέους συναδέλφους στις εκδηλώσεις μας και ευχαριστούμε θερμά τους Διευθυντές των Νοσοκομείων για την πολύτιμη συνεργασία τους στη πραγματοποίηση της ενότητας αυτής που μετράει ήδη κάποια χρόνια.

Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΟΕ

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΟΕ - info@eyenet.gr

VIDEO HIGHLIGHTS / ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΟΕ

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

Days
Hours
Minutes
Seconds
Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ FILOXENIA GRECOTEL

 

Θερμές ευχαριστίες στις Εταιρείες που με την παρουσία τους

παρέχουν ενεργητική στήριξη στις εκδηλώσεις της ΕΟΕ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα σταλούν ηλεκτρονικά στους συμμετέχοντες,

μετά τη συμπλήρωση του εντύπου αξιολόγησης.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΟΕ,  ΤΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΟΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ.

Διαβάστε επίσης

Ίσως σας ενδιαφέρουν

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2022 – ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΟΕ

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας το Σεπτέμβριο του 2022,...

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2022 – ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΟΕ

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας το Σεπτέμβριο του 2022,...