ΛΕΥΚΑΔΑ 2023 – ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΟΕ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία (ΕΟΕ), έχει τη χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσει στην προσεχή επιστημονική εκδήλωσή της στην Λευκάδα.

Η συνάντηση αυτή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των ετήσιων προγραμμάτων μας συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και αποτελεί τη μοναδική που πραγματοποιείται εκτός Αθηνών. Η εκδήλωση απευθύνεται, όπως πάντα, τόσο σε ειδικευόμενους όσο και σε ειδικευμένους Οφθαλμιάτρους και εστιάζει σε θέματα που αφορούν όλους μας και θα πραγματοποιηθεί στη Λευκάδα, στο Ξενοδοχείο Ionian Blue το διήμερο 30.09-01.10.2023.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΕ -μετά και την, ομολογουμένως μεγάλη οργανωτική επιτυχία του Πανελληνίου Οφθαλμολογικού Συνεδρίου και τον θετικό αντίκτυπο που άφησε σε όλους τους συναδέλφους- ετοίμασε ένα ανανεωμένο και ελκυστικό επιστημονικό πρόγραμμα, δομημένο πάνω στο επιτυχημένο μοντέλο προηγούμενων παρόμοιων εκδηλώσεων της.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη γνωστή ενότητα με τα Grand Rounds των ειδικευομένων, όπου παρουσιάζονται ενδιαφέροντα κλινικά περιστατικά από διάφορα Νοσοκομεία και, φυσικά, διαλέξεις με θέματα μεγάλου ενδιαφέροντος, ανασκοπήσεις συνεδρίων του εξωτερικού που έλαβαν χώρα τον ίδιο μήνα, στρογγυλά τραπέζια, αλλά και νέες ενότητες, όπως το lunch with the experts, καθώς και η παρουσίαση κατευθυντήριων γραμμών (guidelines) για συχνές στην κλινική πράξη παθήσεις.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ειλικρινές σας ενδιαφέρον σχετικά με τις δραστηριότητες της ΕΟΕ και για την αναγνώριση του θεσμικού της ρόλου και του έργου που με συνέπεια υπηρετεί διαχρονικά, ως επίσημη εταιρεία κορμού της ειδικότητάς μας στην Ελλάδα.

Ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά να σας δούμε από κοντά στην όμορφη Λευκάδα!

Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γ. ΧΑΡΩΝΗΣ

ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

GRAND ROUNDS

Το επιστημονικό πρόγραμμα ξεκινά και φέτος με την ενότητα που είναι αφιερωμένη στους ειδικευόμενους οφθαλμιάτρους.Μέσα από το βήμα αυτό, η ΕΟΕ δίνει εδώ και αρκετά χρόνια, τη δυνατότητα στα νεότερα μέλη της να παρουσιάσουν πρωτότυπα και ενδιαφέροντα περιστατικά από την πορεία της εκπαίδευσής τους και ταυτόχρονα να συστηθούν στην οφθαλμολογική κοινότητα.*****Καλωσορίζουμε τους νέους συναδέλφους στις εκδηλώσεις μας και ευχαριστούμε θερμά τους Διευθυντές των Νοσοκομείων για την πολύτιμη συνεργασία τους στη πραγματοποίηση της ενότητας αυτής που αποτελεί πλέον βασικό σκέλος του επιστημονικού μας προγράμματος.

LUNCH WITH THE EXPERTS

Για πρώτη φορά εισάγεται στο επιστημονικό πρόγραμμα μια ιδέα που έρχεται απο το εξωτερικό, και έχει βρεί ήδη πολλούς υποστηρικτές.

Ονομάζεται lunch with the experts και πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος της ημερίδας, κατά τα πρότυπα του αρχαίου …συμποσίου. 

*****Βασικός πυλώνας του προγράμματος, είναι οι ομιλητές που έχουν οριστεί απο την ΕΟΕ, και οι οποίοι θα αναλάβουν να απαντήσουν σε ό,τι ερωτήματα τεθούν απο το κοινό που θα κλείσει θέση όταν προσέλθει το Σάββατο 30.09.2023, στη γραμματεία.

Οκτώ διαφορετικές θεματικές ενότητες με δέκα ειδικούς, σε 90 λεπτά, σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο, με ροτόντες, θα αποτελέσουν το νέο πρόγραμμα, και συνάμα, το νέο στοίχημα του Διοικητικού Συμβουλίου, που επιχειρεί για άλλη μια φορά -μετά την επιτυχία του Πανελλήνιου Οφθαλμολογικού Συνεδρίου- να παρουσιάσει καινοτόμες εκπαιδευτικές εμπειρίες. 

GUIDELINES ΣΕ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΕΡΑΤΟΕΙΔΗ

Για πρώτη φορά επίσης εισάγεται η ιδέα των κατευθυντήριων γραμμών σε συχνές παθήσεις που αφορούν μια θεματική ενότητα.

Φέτος, το θέμα που έχει επιλεγεί είναι ο ΚΕΡΑΤΟΕΙΔΗΣ, και θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε εκλεκτούς συναδέλφους, που θα αναπτύξουν συγκεκριμένα θέματα για παθήσεις που μας απασχολούν, μεταφέροντας μας την τρέχουσα διεθνή πρακτική. 

Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

ΕΝΤΟΣ ΔΙΜΗΝΟΥ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΟΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΟΕ - info@eyenet.gr

Ελπίζουμε ότι θα αγκαλιάσετε την προσπάθεια της ΕΟΕ για εκπαίδευση εκτός έδρας, όπως κάνετε όλα τα χρόνια, και θα μας ακολουθήσετε στο ταξίδι αυτό, που φέτος γίνεται στη Λευκάδα.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να υποδεχθούμε συναδέλφους από την κοντινή περιφέρεια,  που δεν μπορούν να έρχονται στην Αθήνα για τη μετεκπαίδευσή τους, καθώς και ειδικευόμενους των περιφερειακών Νοσοκομείων, που έχουν ακόμη λιγότερο χρόνο για μετακινήσεις. 

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ

Days
Hours
Minutes
Seconds
Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ IONIAN BLUE, ΛΕΥΚΑΔΑ

https://www.ionianblue.gr/

Απόσταση από Αθήνα: 351 χιλιόμετρα
Διάρκεια ταξιδίου: 3 ώρες και 51 λεπτά

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ

Διαβάστε επίσης

Ίσως σας ενδιαφέρουν

ΛΕΥΚΑΔΑ 2023 – ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΟΕ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία (ΕΟΕ), έχει τη χαρά και την τιμή να...

ΛΕΥΚΑΔΑ 2023 – ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΟΕ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία (ΕΟΕ), έχει τη χαρά και την τιμή να...