ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ 2013 : ΚΥΚΛΟΣ «ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΗΣ»

01-04.2013 (Αμφιβληστροειδής)Τα Μαθήματα Ειδικευόμενων με θέμα «Αμφιβληστροειδής» ξεκινούν την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013 και ολοκληρώνονται την Τρίτη 2 Απριλίου 2013, με ανασκόπηση του κύκλου & τις προαιρετικές εξετάσεις, που περιλαμβάνουν ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων.

Τα Μαθήματα πραγματοποιούνται στο Αμφιθέατρο του Δυτ. Κτιρίου (ΚΟΦΚΑ) του Νοσοκομείου Π.Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς», κάθε Τρίτη μεταξύ 16.30 – 18.30 το απόγευμα.

Σημαντικό: Κατόπιν αιτήματος Διευθυντών των μακρινών κλινικών, η ώρα έναρξης των μαθημάτων μετατέθηκε μισή ώρα αργότερα, και ξεκινά πια στις 16.30.

Συντονιστές και υπεύθυνοι του προγράμματος των μαθημάτων είναι οι κ. Δ. Παναγιωτίδης και Ε. Παροικάκης

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ

Σας ενημερώνουμε πως ο κύκλος των Μαθημάτων του Αμφιβληστροειδούς παρατείνεται κατά μία Τρίτη, λόγω ένταξης ενός αναβληθέντος μαθήματος, και ενός νέου.

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 2 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 16.30 – 17.30 (1 ώρα) το αναβληθέν μάθημα του Κου Σταύρακα Ιωάννη, με τίτλο Αμφιβληστροειδοπάθεια προωρότητος, & όγκοι Αμφιβληστροειδούς.

Στην συνέχεια και μεταξύ 17.30 – 19.30, (2 ώρες) θα πραγματοποιηθεί το μάθημα του Κου Καρδιτσά Στέλιου, με τίτλο : Βοηθήματα χαμηλής όρασης.

Οι προγραμματισμένες εξετάσεις αυτού του κύκλου επομένως, θα μετακινηθούν την Τρίτη 9 Απριλίου 2013.

Ο επόμενος κύκλος Μαθημάτων ξεκινά την Τρίτη 16 Απριλίου 2013 με γενικό θέμα Ραγοειδής.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του Κύκλου, πατήστε εδώ.

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το CD με το υλικό των μαθημάτων του κύκλου θα διανεμηθεί στους παριστάμενους ειδικευόμενους την Τρίτη 02 Απριλίου 2013, προκειμένου να ετοιμαστούν για τις εξετάσεις που ακολουθούν.

Υλικό προηγούμενων κύκλων μαθημάτων σε μορφή PDF, μπορεί να ζητηθεί από τη Γραμματεία της Ε.Ο.Ε, για να ετοιμαστεί σε CD, και να παραδοθεί ή να ταχυδρομηθεί, καθώς η ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Ε.Ο.Ε., όλου ή μέρους του υλικού, μπορεί να μην είναι εφικτή λόγω του μεγάλου όγκου δεδομένων.

Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα κατά τη διάρκεια των επιστημονικών ημερίδων της ΕΟΕ, να παραδίδεται από τους ενδιαφερόμενους στη Γραμματεία, USB stick, στο οποίο θα αντιγράφεται το υλικό από κύκλους, προηγούμενων ετών.

Για αιτήματα υλικού μπορείτε να απευθύνεστε στο: info@eyenet.gr  

 

 

Διαβάστε επίσης

Ίσως σας ενδιαφέρουν

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ 2013 : ΚΥΚΛΟΣ «ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΗΣ»

Τα Μαθήματα Ειδικευόμενων με θέμα «Αμφιβληστροειδής» ξεκινούν την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013 και ολοκληρώνονται την Τρίτη 2 Απριλίου 2013, με ανασκόπηση του...

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ 2013 : ΚΥΚΛΟΣ «ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΗΣ»

Τα Μαθήματα Ειδικευόμενων με θέμα «Αμφιβληστροειδής» ξεκινούν την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013 και ολοκληρώνονται την Τρίτη 2 Απριλίου 2013, με ανασκόπηση του...