ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2023-2024

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΎ ΕΤΟΥΣ

EYE LEARNING

Η πλατφόρμα EYE LEARNING δημιουργήθηκε το 2020 και χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία κατά τη διάρκεια της πανδημίας με βιντεοσκοπημένο υλικό ομιλιών που λαμβάναμε απο τους ομιλητές κάθε κύκλου μαθημάτων που οργανώθηκαν το διάστημα εκείνο.
 
Η βοήθεια και η ευκολία που παρείχε αποτέλεσαν την αφορμή για τη διατήρησή της και την μετεξέλιξή της στη σημερινή της μορφή της, με ζωντανές ομιλίες, μετά από αίτημα πολλών ειδικευόμενων που συμμετείχαν εκείνη την περίοδο.
 
Για την περαιτέρω αξιοποίηση των ομιλιών αυτών, το ΔΣ της ΕΟΕ αποφάσισε όλο το υλικό των ενοτήτων που παρουσιάστηκαν από την έναρξη χρήσης της πλατφόρμας, να παραμένει στην ψηφιακή βιβλιοθήκη της ΕΟΕ, στην ιστοσελίδα της και στην ειδική ενότητα, με το διακριτικό τίτλο: EYE-LEARNING ως πολύτιμο βοήθημα για μελέτη αλλά και επανάληψη όσων το επιθυμούν, ΔΩΡΕΑΝ.
 
Το ΔΣ της ΕΟΕ ευχαριστεί θερμά όλους τους ομιλητές που συμμετείχαν στο κάλεσμα της εταιρείας, σε κάθε κύκλο που θα έχετε την ευκαιρία να δείτε, παλιότερο και νεότερο, δημιουργώντας ένα ακόμη εργαλείο εκπαίδευσης.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023 : ΓΛΑΥΚΩΜΑ

Τον Οκτώβριο ξεκινά η ακαδημαϊκή χρονιά και μαζί ο επόμενος Κύκλος Μαθημάτων για Ειδικευόμενους, απο την Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία.
 
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ : 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023 – 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023
 
Το πρόγραμμα των ομιλιών διεξάγεται με ζωντανές ομιλίες δίωρης διάρκειας, κάθε Τρίτη απόγευμα, ακολουθώντας την παραδοσιακή ημέρα που η ΕΟΕ πραγματοποιούσε τα Μαθήματα της στο Αμφιθέατρο του ΠΓΝΑ “Γ. Γεννηματάς” αδειάλειπτα, τα τελευταία 50 έτη, μέχρι και την έλευση της πανδημίας.
 
Εκτοτε, τα μαθήματα γίνονται μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, σε μια προσπάθεια να επιτρέψουν τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων ειδικευομένων από όλη την Ελλάδα.
 
Για το αναλυτικό πρόγραμμα των ομιλιών καθώς και για να δηλώσετε συμμετοχή, ακολουθήστε το σύνδεσμο:

ΜΑΡΤΙΟΣ 2024 : ΦΑΚΟΣ

Το 2024 ξεκινά για τους Ειδικευόμενους στην Οφθαλμολογία με τον Κύκλο Μαθημάτων, αφιερωμένο στην ενότητα του Φακού.
 
Η Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία, συνεπής με τον εκπαιδευτικό της ρόλο στην οργάνωση Μαθημάτων για Ειδικευόμενους -αδειάλειπτα τα τελευταία 50 έτη- ανακοινώνει την έναρξη του επόμενου κύκλου που ξεκινά τον Μάρτιο του 2024.
 
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται μέσω πλατφόρμας (virtual room ΕΟΕ), σε ζωντανή μετάδοση, κάθε Τρίτη, 5.00-7.00 το απόγευμα, δίνοντας τη δυνατότητα παρακολούθησης τους, σε ειδικευόμενους που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα αλλά και ενεργητικής συμμετοχής τους με ερωτήσεις, σχόλια αλλά και συζήτησης με τους ομιλητές.
 
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ : 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 – 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024
 
Παρατίθεται η αφίσα των Μαθημάτων και θα ακολουθήσει επόμενη ανάρτηση με τη δυνατότητα κράτησης θέσης όσων δεν έχουν κάνει ήδη κάποια εγγραφή στην ΕΟΕ από τον προηγούμενο κύκλο.
 
Κλείνοντας, η ΕΟΕ ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ZWITTER για την υποστήριξή της στα Μαθήματα του έτους 2023-2024, με τη διάθεση της πλατφόρμας που μας φιλοξενεί.
 
Για το αναλυτικό πρόγραμμα των ομιλιών καθώς και για να δηλώσετε συμμετοχή, ακολουθήστε το σύνδεσμο:

Διαβάστε επίσης

Ίσως σας ενδιαφέρουν

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2023-2024

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΎ ΕΤΟΥΣ EYE LEARNING Η πλατφόρμα EYE LEARNING δημιουργήθηκε το 2020 και χρησιμοποιήθηκε...

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2023-2024

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΎ ΕΤΟΥΣ EYE LEARNING Η πλατφόρμα EYE LEARNING δημιουργήθηκε το 2020 και χρησιμοποιήθηκε...