ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ 2022 – ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΤΟΥΣ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας, ανακοινώνει με χαρά την επόμενη επιστημονική ημερίδα της εταιρείας, για το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού μας με τη Βιβλιογραφική Ενημέρωση των κεφαλαίων της Οφθαλμολογίας, το 2ο εξάμηνο κάθε έτους, σας ενημερώνουμε πως το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022, πραγματοποιείται το ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ 2022.
 
Η εκδήλωση που μετρά πάνω από 10 χρόνια ζωής, και πολυάριθμο κοινό που την ακολουθεί πιστά, επιστρέφει, με τη φυσική παρουσία όλων μας, στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.
 
Και φέτος, περιλαμβάνει ομιλίες ανασκόπησης για όλες τις υποειδικότητες, με σταχυολόγηση των σημαντικότερων άρθρων κι ανακοινώσεων από διεθνή περιοδικά και συνέδρια, αντίστοιχα.
 
Η φετινή εκδήλωση έχει τη χαρά να φιλοξενεί και πάλι οφθαλμιάτρους από όλη την Ελλάδα, σε ρόλο ομιλητή ή σχολιαστή, που ξεχωρίζουν για την εμπειρία τους στα θέματα που τους έχουν ανατεθεί.
 
Επίσης, φέτος, επιστρέφει και η βράβευση των επιτυχόντων του Ευρωπαϊκού Διπλώματος στην Οφθαλμολογία (ΕΒΟ), καθώς λόγω κορωνοϊού την προηγούμενη διετία, υπήρξε ολική ή μερική αναστολή διεξαγωγής εξετάσεων. Η απονομή επαίνων από την ΕΟΕ έχει ως σκοπό να τιμήσει τους νέους συναδέλφους που ξεχώρισαν στις διαδικασίες του ΕΒΟ τη διετία που μας πέρασε και να τους καλωσορίσει στην οφθαλμολογική κοινότητα.
 
Η παρακολούθηση της ημερίδας είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους οφθαλμιάτρους, όπως είναι πάντα, όλες οι εκδηλώσεις της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας.
 
Η εγγραφή στην ημερίδα γίνεται μέσω υποβολής της σχετικής αίτησης, και περιλαμβάνει  πιστοποιητικό παρακολούθησης. 
 
Για το πρόγραμμα και την εγγραφή, ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους:
Days
Hours
Minutes
Seconds
Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Διαβάστε επίσης

Ίσως σας ενδιαφέρουν

ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ 2022 – ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Οφθαλμολογικής...

ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ 2022 – ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Οφθαλμολογικής...