ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΑΟ-ΕΟΕ 2021 : ONE NETWORK ACCESS ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΟΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας (ΕΟΕ) έχει την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να σας ανακοινώσει τη νέα διευρυμένη συνεργασία που ξεκινά τον Ιανουάριο του 2021, με την κορυφαία στο χώρο της Οφθαλμολογίας εταιρεία, την American Academy of Ophthalmology (ΑΑΟ).

Η συνεργασία αφορά στο ONE Network, μία πλατφόρμα της ΑΑΟ που είναι σε λειτουργία, με συνδρομή για τα μέλη της, η οποία θα διατεθεί στην ΕΟΕ για μια διετία, δίνοντας πρόσβαση σε πάρα πολλές υπηρεσίες.

Για να διαβάσετε την αναλυτική επιστολή του ΔΣ της ΕΟΕ, με τις οδηγίες ορθής χρήσης της υπηρεσίας, πατήστε εδώ

Ενδεικτικός πίνακας των υπηρεσιών και των παροχών που θα διατεθούν στην ΕΟΕ μέσα από την πλατφόρμα του ΑΑΟ,  ONE Network, παρατίθενται εδώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

  • Εγγραφή για πρόσβαση στην υπηρεσία έχουν κατά προτεραιότητα όλα τα μέλη της ΕΟΕ, εφόσον έχουν εξοφλήσει τις υποχρεώσεις των συνδρομών τους μέχρι και το 2020.
  • Εγγραφές νέων μελών από όλη την Ελλάδα θα γίνονται δεκτές και θα εγκρίνονται βάσει της ημερομηνίας υποβολής των αιτημάτων τους, λόγω συγκεκριμένου αριθμού θέσεων.

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ONE NETWORK για το 2021

Ειδικευμένοι οφθαλμίατροι: 50,00 ευρώ /έτος

*Για τα μέλη της ΕΟΕ, η συνδρομή στο ONE Network διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ, καθώς περιλαμβάνεται στην ετήσια συνδρομή που καταβάλλουν στην ΕΟΕ

Ειδικευόμενοι οφθαλμίατροι: 30,00 ευρώ /έτος

Η ιδιότητα του ιατρού θα αποδεικνύεται με υποβολή πρωτότυπης βεβαίωσης του Διευθυντή της Κλινικής, με αναφορά σε χρόνο έναρξης και λήξης ειδικότητας. Σε περίπτωση αναμονής ειδικότητας ή παράτασης αυτής, θα γίνεται δεκτό οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο θα πιστοποιεί την ανωτέρω κατάσταση του ιατρού.

Σημείωση: Η χρήση της υπηρεσίας προϋποθέτει την εξόφληση του ποσού εγγραφής για το 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 01.01.2021

Για πληροφορίες πρόσβασης στην πλατφόρμα, όρους συμμετοχής και ορθής χρήσης, και φυσικά την αίτηση ενδιαφέροντος, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο, που αποτελεί και το πιο πρόσφατο μήνυμα της ΕΟΕ.

Newsletter EOE με οδηγίες για την εγγραφή

Η επεξεργασία και ο έλεγχος των αιτήσεων θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα 04.01.2021, και κάθε εργάσιμη ημέρα, στις ώρες λειτουργίας της γραμματείας της ΕΟΕ (10.00-18.00)

Ο εκτιμώμενος χρόνος ενεργοποίησης λογαριασμού και αποστολής κλειδιού (key)  από την ΕΟΕ και το ΑΑΟ είναι 24 ώρες.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Παρακαλείστε όπως συμπληρώνετε σωστά την αίτηση για να τηρηθούν οι αναφερόμενοι χρόνοι ανταπόκρισης.

 

Διαβάστε επίσης

Ίσως σας ενδιαφέρουν

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΑΟ-ΕΟΕ 2021 : ONE NETWORK ACCESS ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΟΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας (ΕΟΕ) έχει την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να...

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΑΟ-ΕΟΕ 2021 : ONE NETWORK ACCESS ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΟΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας (ΕΟΕ) έχει την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να...