ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ Ε. ΓΡΑΓΟΥΔΑ LANCASTER COURSE 2023

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ Ε. ΓΡΑΓΟΥΔΑ / LANCASTER COURSE 2023

Η Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία έχει τη χαρά και την τιμή να παρουσιάσει σε όλους τους ενδιαφερόμενους, την επόμενη εκπαιδευτική της δράση, που σχετίζεται με την απόφαση του Καθηγητή κου Ε. Γραγουδά να προσφέρει για ακόμη μια χρονιά, οικονομική υποτροφία για την παρακολούθηση του Lancaster Course (Massachussets Eye and Ear, Medical Harvard School).
 
Η υποτροφία προσφέρεται για ένατη χρονιά από τον Καθηγητή, και περιλαμβάνει την εγγραφή του virtual (και φέτος λόγω πανδημίας) προγράμματος, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 10 Ιουλίου και 4 Αυγούστου 2023.
 
Η Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία, οργανώνοντας και εποπτεύοντας τη διαδικασία επιλογής των 4 καλύτερων ειδικευομένων, προγραμματίζει τη διενέργεια γραπτών εξετάσεων, με ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων, στην αγγλική γλώσσα, που θα λάβουν χώρα στην Αθήνα, στις 19 Μαϊου 2023.
 
Ελπίζοντας ότι το προπαρασκευαστικό διήμερο, που προηγείται χρονικά, με ομιλίες σε όλα τα κεφάλαια της Οφθαλμολογίας, αποτελεί μια καλή βάση προετοιμασίας των ενδιαφερομένων, παραθέτουμε στην προκήρυξη με όλες τις πληροφορίες συμμετοχής, τους όρους, το πρόγραμμα των μαθημάτων και την αίτηση.
 
Από την ΕΟΕ
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
14 ΜΑΪΟΥ 2023
(Γραμματεία ΕΟΕ: info@eyenet.gr)
ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
19 ΜΑΪΟΥ 2023
(Αθήνα)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Prof. E. Gragoudas
Prof. E. Gragoudas
Read More
...we have been very impressed with the quality of the sponsored students...

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας, φροντίζει με μεγάλη επιμέλεια, κάθε φορά, το θεσμό της υποτροφίας, μέσα από μια διαδικασία ελέγχου των υποψηφίων και οργάνωση αδιάβλητων εξετάσεων. Η ιστορία των εξετάσεων αυτών έχει δείξει ότι οι ειδικευόμενοι που ξεχωρίζουν, αποδεικνύονται οι καλύτεροι όχι μόνο στις βαθμολογίες, αλλά και στη γενικότερη εντύπωση που αφήνουν στο πέρασμά τους.

Η ΕΟΕ ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους όσους έχουν συμμετάσχει και διακριθεί όλα αυτά τα χρόνια,  τιμώντας τη διαδικασία αλλά και την ίδια την ΕΟΕ, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αξία τους, κατά τη διάρκεια των μαθημάτων του Lancaster Course. Με αυτό τον τρόπο, γίνονται πρεσβευτές όχι μόνο της Οφθαλμολογίας, αλλά και της χώρας μας στο εξωτερικό. 

Ο Κος Γραγουδάς δείχνει εντυπωσιασμένος κάθε χρόνο, από το επιστημονικό επίπεδο αλλά και την προσωπικότητα όσων έχει γνωρίσει μέχρι σήμερα, και δεν παραλείπει να το αναφέρει στην αλληλογραφία που μας αποστέλλει.

Ελπίζουμε λοιπόν, στη συμμετοχή ολοένα και περισσότερων ειδικευόμενων, ολοένα και περισσότερων άξιων συναδέλφων!!

Απο την ΕΟΕ

Διαβάστε επίσης

Ίσως σας ενδιαφέρουν

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ Ε. ΓΡΑΓΟΥΔΑ LANCASTER COURSE 2023

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ Ε. ΓΡΑΓΟΥΔΑ / LANCASTER COURSE 2023 Η Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία έχει τη χαρά και...

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ Ε. ΓΡΑΓΟΥΔΑ LANCASTER COURSE 2023

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ Ε. ΓΡΑΓΟΥΔΑ / LANCASTER COURSE 2023 Η Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία έχει τη χαρά και...