ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ – ΟΜΙΛΙΕΣ ON DEMAND

Η Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία, αποφάσισε να στραφεί στις δυνατότητες της τεχνολογίας για να καλύψει το κενό που έφερε η πανδημία στην εκπαίδευση των ειδικευομένων.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία (Ε.Ο.Ε), ορμώμενη από την πανδημία και τους περιορισμούς που αυτή έθεσε στις εκδηλώσεις της και κυρίως στον εκπαιδευτικό της ρόλο, αποφάσισε -λόγω της υποχρεωτικής και επιβεβλημένης απουσίας από το συνεδριακό στερέωμα όλο αυτό το διάστημα- να στραφεί στη δύναμη και τις δυνατότητες της τεχνολογίας.

Ετσι, δημιούργησε την διαδικτυακή πλατφόρμα eye-learning, σχεδιασμένη ειδικά για τη φιλοξενία μαθημάτων για ειδικευόμενους, στην οποία θα αναρτώνται ομιλίες που θα σχετίζονται με τομείς της Οφθαλμολογίας.

Σκοπός της ΕΟΕ είναι να αναρτηθεί σταδιακά ένα εμπλουτισμένο και επικαιροποιημένο πρόγραμμα των Κύκλων Μαθημάτων που πραγματοποιεί σταθερά τα τελευταία 40 χρόνια, μέσα από τα εβδομαδιαία μαθήματα της.

Ο σχεδιασμός και η υποδομή της πλατφόρμας προβλέπουν εκτός από τις ομιλίες, και μια σειρά από υπηρεσίες που στοχεύουν στην ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας: υλικό μαθήματος, αξιολόγηση ομιλητή, ερωτήσεις, πιστοποιητικό παρακολούθησης (βάσει χρόνου παρακολούθησης), εξετάσεις σε κάθε κύκλο και βραβεία.

Για την αναλυτική επιστολή του ΔΣ ΕΟΕ, σχετικά με τη νέα υπηρεσία, που ανακοινώθηκε στα μέλη μέσα Δεκεμβρίου 2020, πατήστε εδώ

Ελπίζουμε ότι η νέα αυτή προσπάθεια της ΕΟΕ για μία ακόμη δωρεάν παροχή προς όλους, ειδικευόμενους και μη οφθαλμιάτρους, να βρει την ανταπόκριση που της αξίζει, και να αξιοποιηθεί από συναδέλφους από όλη την Ελλάδα.

Από το ΔΣ της ΕΟΕ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ

Οι ειδικευόμενοι που εγγράφονται σε κάθε νέο κύκλο μαθημάτων που αναρτάται, και επιθυμούν να ολοκληρώνουν την εκπαιδευτική διαδικασία για όλα τα μαθήματα, στο διάστημα που ανακοινώνεται από την ΕΟΕ, συμμετέχουν και σε εξετάσεις για βραβεία.

Οι 3 πρώτοι σε βαθμολογία στις εξετάσεις των μαθημάτων, λαμβάνουν ως βραβείο τη δωρεάν εγγραφή τους στο Πανελλήνιο Οφθαλμολογικό Συνέδριο, ενώ ο καλύτερος όλων των κύκλων του έτους, θα λάβει ως βραβείο την κάλυψη όλων των εξόδων (εγγραφή, αεροπορικά, διαμονή) για τις εξετάσεις του European Board of Ophthalmology (EBOD) του 2022.

Η διαδικασία που απαιτείται να ολοκληρωθεί, για να μπορεί κάθε ειδικευόμενος να συμμετάσχει στις εξετάσεις για τα βραβεία, περιλαμβάνει:

-παρακολούθηση μαθήματος

-αξιολόγηση ομιλητή 

και φυσικά,

-συμμετοχή σε ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΥΚΛΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2021

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

  ΚΕΡΑΤΟΕΙΔΗΣ, ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ, ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

  ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΗΣ (MEDICAL, SURGICAL)

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

  ΚΟΓΧΟΣ-ΒΛΕΦΑΡΑ-ΔΑΚΡΥΪΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

  ΣΤΡΑΒΙΣΜΟΣ-ΝΕΥΡΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΑΙΔΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑ

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

  ΓΛΑΥΚΩΜΑ

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

  ΦΑΚΟΣ 2024

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και τα καλά σας λόγια!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΕΤΟΥΣ 2021 ON DEMAND

ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΟΕ

Διαβάστε επίσης

Ίσως σας ενδιαφέρουν

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ – ΟΜΙΛΙΕΣ ON DEMAND

Η Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία, αποφάσισε να στραφεί στις δυνατότητες της τεχνολογίας για να καλύψει το...

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ – ΟΜΙΛΙΕΣ ON DEMAND

Η Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία, αποφάσισε να στραφεί στις δυνατότητες της τεχνολογίας για να καλύψει το...