ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2021

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Μετά από πολύμηνη παρακολούθηση και ενασχόληση με τους κανόνες ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που είχαν επιβληθεί μετά την εμφάνιση του covid-19 παγκόσμια, πραγματοποιήθηκε το 54ο Πανελλήνιο Οφθαλμολογικό Συνέδριο,  μεταξύ 16-19 Σεπτεμβρίου 2021, στο Ξενοδοχείο Valis Conference Center.

Το ετήσιο οφθαλμολογικό συνέδριο, που αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας, είναι το καθιερωμένο πλέον σημείο συνάντησης όλων των οφθαλμιάτρων και εταιρειών της ειδικότητάς μας.

Η ΕΟΕ, επιφορτισμένη σταθερά με την ευθύνη της Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης όλης της οφθαλμολογικής κοινότητας, προχώρησε και φέτος στην προετοιμασία του συνεδρίου της, ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, και κατόρθωσε να συγκεντρώσει πολύ μεγάλο αριθμό συναδέλφων.

Βασικός λόγος ήταν το γεγονός ότι το συνέδριο αποτέλεσε την αρχή για συνέδρια δια ζώσης, στην ειδικότητά μας, αφήνοντας πίσω τις πλατφόρμες και τις κάθε είδους εφαρμογές που μπήκαν αιφνίδια στη ζωή μας, ως μόνα επιτρεπτά «παράθυρα» επικοινωνίας και ανταλλαγής επιστημονικών απόψεων μεταξύ μας.

Η στήριξη όλων των συμμετεχόντων στην προσπάθεια αυτή υπήρξε ανεκτίμητη καθώς σηματοδότησε την επιστροφή στην κανονικότητα μας.

Ευχαριστούμε όλους όσους αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή, με τον ίδιο ενθουσιασμό και αισιοδοξία που είχε το ΔΣ όλο αυτό το διάστημα!

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΡ. ΡΟΤΣΟΣ

54ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Ίσως σας ενδιαφέρουν

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2021

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Μετά από πολύμηνη παρακολούθηση και ενασχόληση με τους κανόνες ασφαλείας και τα υγειονομικά...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ 2021

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Μετά από πολύμηνη παρακολούθηση και ενασχόληση με τους κανόνες ασφαλείας και τα υγειονομικά...