ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ EBOD 2021

Το ετήσιο φροντιστηριακό μάθημα της ΕΟΕ, πραγματοποιήθηκε για το έτος αυτό μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, λόγω των δυσκολιών που μας επιφύλαξε η διάρκεια της πανδημίας.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία προγραμματίζει προπαρασκευαστικό διαδικτυακό διήμερο (webinar) εφ’ όλης της ύλης της Οφθαλμολογίας, μεταξύ 22-23 Μαϊου 2021, για τους υποψήφιους στις φετινές εξετάσεις του European Board of Ophthalmology Diploma, που θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, στις 4 Ιουνίου 2021, περιλαμβάνοντας τους υποψήφιους και του 2020.

Στο τέλος του άρθρου θα βρείτε το πρόγραμμα των ομιλιών και τη φόρμα συμμετοχής.

Το προπαρασκευαστικό πρόγραμμα απευθύνεται κατά προτεραιότητα σε:

– υποψήφιους για τις εξετάσεις EBOD 2021

– υποψήφιους για την υποτροφία Ε. Γραγουδά (Lancaster Course) 2021

– ειδικευόμενους που βρίσκονται εν όψει εξετάσεων για τίτλο ειδικότητας Οφθαλμολογίας

Η εγγραφή και παρακολούθηση στο πρόγραμμα είναι δωρεάν, όπως είναι πάντα όλες οι εκδηλώσεις της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας, ωστόσο απαιτείται εγγραφή στη φόρμα (βλ σχετικό link με φόρμα εγγραφής) για διασφάλιση της θέσης σας.

Από τη Γραμματεία

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΟΕ (info@eyenet.gr)

ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΕΑ

Το Ε.Β.Ο.D. (Ευρωπαϊκό δίπλωμα οφθαλμολογίας) δημιουργήθηκε για την πιστοποίηση της εφαρμογής κοινών οφθαλμολογικών πρακτικών στην Ευρώπη και την προσαρμογή τους στα υψηλότερα πρότυπα.

Η εταιρεία Théa υποστηρίζει τον θεσμό του European Board of Ophthalmology από τη δημιουργία του με διάφορες δράσεις και event κατά την διάρκεια των εξετάσεων στο Παρίσι.

Φέτος, λόγω του ότι οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την φυσική παρουσία στο Παρίσι η Thea Pharma Hellas υποστηρίζει τα προπαρασκευαστικά μαθήματα της ΕΟΕ για τις εξετάσεις του ΕΒΟ.

Για την Thea η υποστήριξη του θεσμού του ΕΒΟ και των προπαρασκευαστικών μαθημάτων της ΕΟΕ εντάσσεται μέσα στο πλαίσιο των πολύπλευρων εκπαιδευτικών δράσεων της εταιρείας, συνεισφέροντας έτσι ουσιαστικά  στην εκπαίδευση των νέων οφθαλμιάτρων και την ανταλλαγή της γνώσης.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία! 

THEA LOGO

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Διαβάστε επίσης

Ίσως σας ενδιαφέρουν

ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ EBOD 2021

Το ετήσιο φροντιστηριακό μάθημα της ΕΟΕ, πραγματοποιήθηκε για το έτος αυτό μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, λόγω...

ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ EBOD 2021

Το ετήσιο φροντιστηριακό μάθημα της ΕΟΕ, πραγματοποιήθηκε για το έτος αυτό μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, λόγω...