ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ EBOD 2019 & ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ LANCASTER COURSE

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 3 Μαΐου, 2019 - 5 Μαΐου, 2019
12:00 πμ

Κατηγορίες


Η Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία για ενδέκατη συνεχή χρονιά, οργανώνει το προπαρασκευαστικό αυτό τριήμερο με ομιλίες σε όλες τις υποειδικότητες της οφθαλμολογίας, για τους υποψήφιους των εξετάσεων του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Οφθαλμολογίας (EBOD), αλλά και τους ειδικευόμενους που προετοιμάζονται για τις εξετάσεις τίτλου ειδικότητας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στην Αθήνα, στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», στο Αμφιθέατρο του Δυτικού Κτιρίου, μεταξύ 3-5 Μαϊου 2019 (στο χώρο που γίνονται τα μαθήματα ειδικευομένων της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας).

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν εντάσσονται σε ενότητες, για να προσομοιάζουν περισσότερο στις εξετάσεις του ΕΒΟ.

Το πρόγραμμα ξεκινά την Παρασκευή το απόγευμα, με μισάωρη εισαγωγική ομιλία από τους εκπροσώπους της Ελλάδος στην UEMS, κ. Παροικάκη και κα. Ξηρού, για το δίπλωμα και τη δομή των εξετάσεων και συνεχίζεται με τις ενότητες της ημέρας.

Μετά το τέλος του τριήμερου προγράμματος, την Κυριακή 5 Μαϊου 2019,  στις 12.00 μμ, θα πραγματοποιηθούν οι γραπτές εξετάσεις πολλαπλών επιλογών για την υποτροφία Γραγουδά, και το δικαίωμα συμμετοχής στο Lancaster Course 2019.

Οι εξετάσεις έχουν διάρκεια 2 ώρες και ολοκληρώνονται στις 14.00 της ίδιας ημέρας.

Για πρώτη φορά εντάσσονται οι εξετάσεις αυτές στο τριήμερο φροντιστήριο για το ΕΒΟ, με την ελπίδα να ωφεληθούν και οι υποψήφιοι του Lancaster Course,  που προέρχονται από όλη την Ελλάδα, από την προσπάθεια που καταβάλλεται από την ΕΟΕ και τους συμμετέχοντες ομιλητές να καλυφθεί όλη η Οφθαλμολογία αλλά και να λυθούν οι απορίες των νεότερων συναδέλφων μας.

Για το λόγο αυτό, το πρόγραμμα απευθύνεται κατά προτεραιότητα :

  • στους υποψήφιους για το EBOD 2019
  • τους ειδικευόμενους που ετοιμάζονται για εξετάσεις τίτλου ειδικότητας
  • τους υποψήφιους για τις εξετάσεις του Lancaster course

Δηλώσεις συμμετοχής δεν γίνονται για το τριήμερο, ενώ οι συμμετέχοντες στις εξετάσεις θα πρέπει να φέρουν μαζί τους ταυτότητα και τη φυσική βεβαίωση του Διευθυντή τους που πιστοποιεί το δικαίωμα συμμετοχής τους στις εξετάσεις.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του τριημέρου.

Από τη Γραμματεία

Διαβάστε επίσης