Home / Νέα / ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ “EYE-LEARNING” – ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ 2021 ON DEMAND

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ “EYE-LEARNING” – ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ 2021 ON DEMAND

Η Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία (Ε.Ο.Ε), ορμώμενη από την πανδημία και τους περιορισμούς που αυτή έθεσε στις εκδηλώσεις της και κυρίως στον εκπαιδευτικό της ρόλο, αποφάσισε -λόγω της υποχρεωτικής και επιβεβλημένης απουσίας από το συνεδριακό στερέωμα όλο αυτό το διάστημα- να στραφεί στη δύναμη και τις δυνατότητες της τεχνολογίας.

Ετσι, δημιούργησε την διαδικτυακή πλατφόρμα eye-learning, σχεδιασμένη ειδικά για τη φιλοξενία μαθημάτων για ειδικευόμενους, στην οποία θα αναρτώνται ομιλίες που θα σχετίζονται με τομείς της Οφθαλμολογίας.

Σκοπός της ΕΟΕ είναι να αναρτηθεί σταδιακά ένα εμπλουτισμένο και επικαιροποιημένο πρόγραμμα των Κύκλων Μαθημάτων που πραγματοποιεί σταθερά τα τελευταία 40 χρόνια, μέσα από τα εβδομαδιαία μαθήματα της.

Ο σχεδιασμός και η υποδομή της πλατφόρμας προβλέπουν εκτός από τις ομιλίες, και μια σειρά από υπηρεσίες που στοχεύουν στην ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας: υλικό μαθήματος, αξιολόγηση ομιλητή, ερωτήσεις, πιστοποιητικό παρακολούθησης,
μοριοδότηση, εξετάσεις σε κάθε κύκλο και βραβεία.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 07.01.2021

Για τον Ιανουάριο η θεματολογία θα αφορά τις ακόλουθες ενότητες: «Κερατοειδής», «Καταρράκτης», «Διαθλαστική Χειρουργική», με συνολικό αριθμό 24 ωριαίων μαθημάτων.

Ελπίζουμε ότι η νέα αυτή προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΕ, για μία ακόμη δωρεάν παροχή προς όλους, ειδικευόμενους και μη οφθαλμιάτρους, να βρει την ανταπόκριση που της αξίζει, και να αξιοποιηθεί από συναδέλφους από όλη την Ελλάδα.

Για την αναλυτική επιστολή του ΔΣ ΕΟΕ, πατήστε εδώ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 23.02.2021

Ο πρώτος κύκλος μαθημάτων που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2021 στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΕΟΕ, Eye-Learning, έχει ολοκληρωθεί.

Στη συγκεκριμένη ενότητα έχουν ήδη αναρτηθεί 24 εξαιρετικές ωριαίες ομιλίες στις ενότητες: ΚΕΡΑΤΟΕΙΔΗΣ, ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ, ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ, από διακεκριμένους συναδέλφους.

Από τους ειδικευόμενους που λαμβάνουν μέρος, και ολοκληρώνουν την εκπαιδευτική διαδικασία για όλα τα μαθήματα, που περιλαμβάνει: παρακολούθηση / αξιολόγηση ομιλητή / απάντηση στις ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων ανά μάθημα, ο καλύτερος κάθε κύκλου θα λάβει ως βραβείο τη δωρεάν εγγραφή του στο Πανελλήνιο Οφθαλμολογικό Συνέδριο του 2021, ενώ ο καλύτερος όλων των κύκλων, θα λάβει ως βραβείο την κάλυψη όλων των εξόδων (εγγραφή, αεροπορικά, διαμονή) για τις εξετάσεις του European Board of Ophthalmology (EBOD) του 2022.

Ακολουθεί ο δεύτερος κύκλος, με θέμα ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΗΣ (MEDICAL & SURGICAL) και έναρξη λειτουργίας στα μέσα Μαρτίου 2021, με 28 ωριαίες ομιλίες.

Το υλικό των μαθημάτων του πρώτου κύκλου θα μείνει στην πλατφόρμα για ένα μήνα ακόμη, έως τις 25 Μαρτίου 2021.

Για παρακολούθηση των μαθημάτων on demand, πατήστε εδώ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για όσους έχουν ήδη εγγραφεί στον πρώτο κύκλο, δεν απαιτείται νέα εγγραφή!

Ευχαριστούμε για τη μεγάλη συμμετοχή και τα καλά σας λόγια!

Από την ΕΟΕ

(παρατίθενται ενδεικτικά σχόλια συμμετεχόντων)

«Είναι η πρώτη φορά που παρακολουθώ μαθήματα της ΕΟΕ. Μου αρέσει η ηλεκτρονική πλατφόρμα καθώς έχω τη δυνατότητα να δω κάποια κομμάτια ξανά αν κάτι δεν άκουσα ή δεν κατάλαβα και να πατήσω παύση για να μελετήσω κάποιες εικόνες ή να κρατήσω σημειώσεις».

«Εξαιρετικός ο ασύγχρονος και ευέλικτος τρόπος που γίνονται»

«Τα μαθήματα είναι εξαιρετικά βοηθητικά και γενικά μια πολύ ωραία πρωτοβουλία. Πολύ εξυπηρετικό το γεγονός ότι είναι δυνατή η παρακολούθηση σε οποιαδήποτε στιγμή βολεύει τον καθένα».

«Είναι μία πολύ καλή πρωτοβουλία, η οποία βοηθάει ιδιαιτέρως τους ειδικευόμενους που βρίσκονται εκτός Αττικής και δεν έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης των δια ζώσης μαθημάτων»

Top