ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ 2021 – 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΟΜΙΛΙΩΝ

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΤΟΥΣ

ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΕΙΟ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΥΤΙΝΑΣ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Οφθαλμολογικής Εταιρείας, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την πρώτη για το δεύτερο εξάμηνο, και δεύτερη -μετά το 54ο Πανελλήνιο Οφθαλμολογικό Συνέδριο που έγινε στο Βόλο- εκδήλωση με φυσική παρουσία, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων διεξαγωγής συνεδρίων.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στη Βυτίνα Αρκαδίας, στο Πανταζοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της περιοχής, το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021, μεταξύ 12.00 το μεσημέρι και 19.00 το απόγευμα.

Το ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ 2021 αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης πλέον ετήσιας ανασκόπησης που καθιέρωσε η ΕΟΕ προ δεκαετίας. Περιλαμβάνει ομιλίες από διακεκριμένους συναδέλφους, σε όλες τις υποειδικότητες της Οφθαλμολογίας με σταχυολόγηση των σημαντικότερων άρθρων και ανακοινώσεων από διεθνή περιοδικά και συνέδρια.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με φυσική παρουσία -ακολουθώντας το ΦΕΚ της περιόδου- και με ταυτόχρονη προβολή μέσω του διαδικτύου σε ζωντανή μετάδοση (live streaming) για όσες/όσους συναδέλφους επιθυμούσαν να το παρακολουθήσουν από όλη την Ελλάδα.

Συνολικά παρακολούθησαν την εκδήλωση σχεδόν 400 σύνεδροι, με 300 και πλέον εξ αυτών, διαδικτυακά, γεγονός που συνιστά μεγάλη επιτυχία για την οργάνωση και την προσπάθεια όλων όσων συμμετείχαν στην ημερίδα.

Η Ελληνική Οφθαλμολογική Εταιρεία ευχαριστεί θερμά :

-όλους τους ομιλητές που στήριξαν την εκδήλωση προσφέροντας υψηλού επιπέδου παρουσιάσεις,

-όλους τους συνεργάτες που εργάστηκαν για την υλοποίηση του διημέρου, στην Αθήνα αλλά και στη Βυτίνα

-όλους τους χορηγούς που σταθερά ακολουθούν τις δράσεις και τα έργα της εταιρείας,

-και τέλος, όλους όσους συμμετείχαν με φυσική παρουσία, ξεπερνώντας τους φόβους και τις δυσκολίες της εποχής, ακολουθώντας όλους τους κανόνες και τους ελέγχους που τους ζητήθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα ή αντίρρηση, συντελώντας στην  ασφαλή διεξαγωγή και άρα, την επιτυχία της ημερίδας!!

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ 2022, ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ!!!

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Παρακαλείστε όπως ακολουθήσετε τον σύνδεσμο και απαντήσετε για ό,ποιες ομιλίες παρακολουθήσατε, προκειμένου να λάβετε το πιστοποιητικό παρακολούθησης.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ

ΧΑΡΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Διαβάστε επίσης

Ίσως σας ενδιαφέρουν

ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ 2021 – 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΟΜΙΛΙΩΝ

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΥΤΙΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Οφθαλμολογικής...

ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ 2021 – 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΟΜΙΛΙΩΝ

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΥΤΙΝΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Οφθαλμολογικής...